Komplex megoldás hajhullás ellen

Alap termék: Fejbőr tonik

A termékről röviden:
Hatékony megoldást biztosít az előrehaladott hajhullással szemben. Nagy mennyiségű nyomelemet és vitamint tartalmaz, valamint növényi kivonatokkal és biovektorokkal serkenti a hajnövekedést.

A növényi kivonatok elősegítik a fehérjeképződést, és fokozzák a kollagéntermelést. A benne lévő aminovektorok beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe, elősegítve a sejtek hatékony működését. Az eredmény: erősebb, egészségesebb és hosszabb haj.

Használat:
A kezelést kúraszerűen, minden hajmosás után és az azokat követő napokon végezzük. Hajmosást követően töröljük meg és fésüljük hátra a hajunkat. Rázzuk fel alaposan az üveget, majd a pipetta segítségével oszlassunk el 4-5 pipettányi folyadékot a fejbőrünkön homlokunktól a tarkónk felé haladva.

Ezután finom masszírozással segítsük az eloszlatást. 5 perc hatóidőt követően szárítsuk meg a hajunkat. Másnap ismételjük meg a folyamatot száraz hajon. Tartós hatás általában 3-6 hónap rendszeres használat után jelentkezik. 3 hónapnál hamarabb még pozitív változás észlelése esetén se hagyjuk abba a készítmény használatát. Amennyiben szükséges, folytassuk a kezelést további 1-3 hónapig.

LYOR HAIR RICH COMPLEX

10,690 Ft

Sejtrevitalizáló, vitaminos tápláló, hajnövekedést serkentő kezelés

RICH ALL IN

28,863 Ft

Hajnövesztő csomag (3 hónapos kúra)

A csomag tartalma:
3 db LYOR HAIR RICH COMPLEX 50 ml

A csomag értéke: 32 070 Ft

A KEZELÉSHEZ TARTOZIK MÉG

Sampon

Miért van rá szükség? Előfordul, hogy amit használunk (márkától függetlenül) sampon, maga a kiváltó ok, vagy egyes esetekben hozzájárul a probléma fenntartásához, illetve nem tartalmazza azokat az összetevőket és hatóanyagokat, amire szükség lenne. A kúra úgy teljes és hatásos, hogy biztosan a megfelelő sampont alkalmazzuk a fejbőrtonik mellé.

Vegykezelt hajra

Organikusan tisztít és véd, emellett újraépíti a sérült hajszerkezetet. Cukrokkal és aminosavakkal kíméletesen, mégis alaposan tisztítja meg a hajat és a fejbőrt. Proteinekkel és biovektorokkal hidratálja és építi újra a haj szerkezetét. Ezt követően ultravékony organikus olajréteggel vonja be és vitaminokkal táplálja a sejteket.

LYOR CARE SHAMPOO

6,890 Ft

Revitalizáló sampon festett, hullámosított és kiegyenesített hajra

Nem vegykezelt hajra

Organikus tisztítás és védelem egy samponban. Cukrokkal és aminosavakkal kíméletesen, mégis alaposan tisztítja meg a hajat és a fejbőrt. Ezt követően ultravékony organikus olajréteggel vonja be a haj felületét, valamint hidratálja és vitaminokkal táplálja a sejteket.

LYOR KEEP SHAMPOO

6,290 Ft

Egyensúlyt teremtő sampon natúr (vegyszereskezelés-mentes) hajra

A TELJES SIKERHEZ

Pakolás

Miért van rá szükség? Előfordul, hogy amit használunk (márkától függetlenül) sampon, maga a kiváltó ok, vagy egyes esetekben hozzájárul a probléma fenntartásához, illetve nem tartalmazza azokat az összetevőket és hatóanyagokat, amire szükség lenne. A kúra úgy teljes és hatásos, hogy biztosan a megfelelő sampont alkalmazzuk a fejbőrtonik mellé.

Vegykezelt hajra

Aktív biovektorpakolás, amely önhidratációs képességgel ruházza fel a hajszálakat, valamint regenerálja azok szerkezetét. Szárítás hatására a hajat antisztatikussá és a dehidratációval szemben még ellenállóbbá teszi. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon hozzájárulva az egészséges hajszerkezet kialakulásához.

LYOR CARE HAIR MASK

8,490 Ft

Revitalizáló pakolás festett, hullámosított / kiegyenesített hajra

Nem vegykezelt hajra

Aktív biovektorpakolás, amely önhidratációs képességgel ruházza fel a hajszálakat. Forró levegővel történő szárítás hatására a hajat antisztatikussá és a dehidratációval szemben még ellenállóbbá teszi. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon hozzájárulva az egészséges hajszerkezet fenntartásához.

LYOR KEEP HAIR MASK

7,790 Ft

Egyensúlyt teremtő pakolás, natúr (vegyszeres kezelés mentes) hajra