LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
INTENSIVE SAVE AND PREMIUM FULL

INTENSIVE SAVE AND PREMIUM FULL
Komplex megoldáscsomag korpás fejbőrre és vegykezelt hajra

A csomag tartalma:

1 db LYOR CURE SHAMPOO 200 ml

1 db LYOR CARE HAIR MASK 200 ml

1 db LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT 50 ml

A csomag értéke: 21 370 Ft

A termék fogyasztói ára: 19 290 Ft
Leírás:

Organikus tisztítás és védelem egy samponban. Elsőként cukrokkal és aminosavakkal kíméletesen, de alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt. Mindeközben amino-vektorokkal erősíti meg a fejbőrt a korpásodást okozó gombák és baktériumokkal szemben. Ennek következményeként a bőrön visszaáll a természetes bioflóra.

Aktív bio-vektor pakolás, amely önhidratációval ruházza fel a hajszálakat, valamint regenerálja a hajszerkezetet és hőre aktív védelmet és antisztatikusságot biztosít a szárításnál. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon, ezzel hozzájárul az egészséges hajszerkezet kialakulásához.

Fejbőrkozmetikum, amely megszünteti a mikroorganizmunok által okozott korpásodást. Amino-vektorai beépülnek a bőr rétegeibe, továbbá antimikrobális és fungicid tulajdonságokkal ruházza fel, így a korpásodásét felelős mikroorganizmusok belülről a felszín felé haladva halnak el. A fertőzés megszüntetése mellett táplálja a bőrt és a hajszálakat.

LYOR CURE SHAMPOO

Felhasználás előtt alaposan nedvesítsd be a hajad. Hajhossztól függően juttass 3-6 adagolónyi sampont a tenyeredbe, majd ezt habosítsd fel a hajon. A felhabosított sampont hagyd hatni a fejbőrön 3 percig. A hatóidő letelte után alaposan öblítsd le. A tökéletes végeredmény érdekében használd a LYOR CARE HAIR MASK-ot vagy LYOR CARE HAIR MASK-ot befejezésként.

LYOR CARE HAIR MASK

Hajmosás után, jól kicsavart hajon, a teljes hajhosszon oszlass szét hajmennyiség-arányosan, 3-6 adagolónyit, majd fésüld át egy ritka fogú fésűvel (bontófésű). A hatóidő hajminőségtől függően 2-5 perc. Ezt követően meleg vízzel alaposan öblítsd ki.

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

Hajmosást követően töröld meg és fésüld hátra a hajad. Ezt követően, a pipetta segítségével oszlass el 4-5 pipettányi folyadékot a fejbőrön homloktól a tarkó irányába haladva, majd finom masszírozással segítsd az eloszlatást. 5 perc hatóidőt követően szárítható a haj. Másnap ismételd meg a folyamatot száraz hajon. A kezelés minimum időtartama 3 hónap.

LYOR CURE SHAMPOO

Összetétel: Aqua, Caprylic / Capric Glucosid, Decyl Glucosid, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Undecylenoyl glycine, Xylitylglucoside, Cocoglucoside, Fragrance, Anhydroxylitol, Coconut Alcohol, Capryloyl Glycine, Hydrolyzed Keratin, Caprylic / Capric Triglyceride, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Sodium Cocyl Amino Acids, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Lactic Acid, Panthenol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Xylitol, Algae Extract, Laminaria Digitata, Potassium Sorbate

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, SLS (Sodium Lauryl(eth) Sulfat) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR CARE HAIR MASK

Összetétel: Aqua, Brassica Alcohol, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Glycerin, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Sweet Almond Oil, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Xylitylglucoside, Hydrolyzed Keratin, Fragrance, Creatine, Anhydroxylitol, Citric Acid, Panthenol, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Xylitol, Hydrolyzed Soy Protein, Potassium Sorbate, Sorbic acid

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

Összetétel: Aqua, Undecylenoyl glycine, Hexylene glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Panthenol, Heptyl Glucosid, Caprylic / Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Xylitol, Algae Extract, Laminaria Digitata

Tulajdnoságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling