LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
FRESH PREMIUM FULL

FRESH PREMIUM FULL
Komplex megoldáscsomag zsírosodás kezelésére, vegykezelt hajra

A csomag tartalma:

1 db LYOR CARE SHAMPOO 200 ml

1 db LYOR CARE HAIR MASK 200 ml

1 db LYOR SCALP FRESH COMPLEX 50 ml

A csomag értéke: 24 530 Ft

A termék fogyasztói ára: 22 090 Ft
Ingyenes kiszállítás
Leírás:

Organikus tisztítás és védelem mellett újraépíti a sérült hajszerkezetet. Elsőként cukrokkal és aminosavakkal kíméletesen, de alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt, mindeközben proteinekkel és bio-vektorokkal hidratálja és újraépíti a haj szerkezetét. Ezt követően ultra vékony organikus olajréteggel vonja be és vitaminokkal táplálja.

Aktív bio-vektor pakolás, amely önhidratációval ruházza fel a hajszálakat, valamint regenerálja a hajszerkezetet és hőre aktív védelmet és antisztatikusságot biztosít a szárításnál. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon, ezzel hozzájárul az egészséges hajszerkezet kialakulásához.

Fejbőrkozmetikum, amely normalizálja a faggyúmirigyek működését valamint növényi kivonattal serkenti a vérkeringést, így segítve a méregtelenítést. A benne lévő nyomelemek és vitaminok energiát biztosítanak a sejtek számára. A bio-vektorok optimalizálják a bőr védekezőképességét és helyreállítják a bőr bioflóráját.

LYOR CARE SHAMPOO

Felhasználás előtt alaposan nedvesítsd be a hajat. Hajhossztól függően juttass 3-6 adagolónyi sampont a tenyeredbe, ezt habosítsd fel a hajon, majd öblítsd ki. Amennyiben szükséges, ismételd a folyamatot. A tökéletes végeredmény érdekében használd a LYOR CARE HAIR MASK-ot befejezésként.

LYOR CARE HAIR MASK

Hajmosás után, jól kicsavart hajon, a teljes hajhosszon oszlass szét hajmennyiség-arányosan, 3-6 adagolónyit, majd fésüld át egy ritka fogú fésűvel (bontófésű). A hatóidő hajminőségtől függően 2-5 perc. Ezt követően meleg vízzel alaposan öblítsd ki.

LYOR SCALP FRESH COMPLEX

Hajmosást követően töröld meg és fésüld hátra a hajed. Ezt követően, a pipetta segítségével oszlass el 4-5 pipettányi folyadékot a fejbőrön homloktól a tarkó irányába haladva, majd finom masszírozással segítsd az eloszlatást. 5 perc hatóidőt követően szárítható a haj. Másnap ismételd meg a folyamatot száraz hajon. A kezelés minimum időtartama 1 hónap.

LYOR CARE SHAMPOO

Összetétel: Aqua, Caprylic / Capric Glucosid, Decyl Glucosid, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Cocamidopropyl Betaine, Cocoglucoside, Xylitylglucoside, Coconut Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Fragrance, Capryloyl Glycine, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Anhydroxylitol, Sodium Cocyl Amino Acids, Lactic Acid, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Propanediol, Panthenol, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Xylitol, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic acid

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, SLS (Sodium Lauryl(eth) Sulfat) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR CARE HAIR MASK

Összetétel: Aqua, Brassica Alcohol, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Glycerin, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Sweet Almond Oil, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Xylitylglucoside, Hydrolyzed Keratin, Fragrance, Creatine, Anhydroxylitol, Citric Acid, Panthenol, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Xylitol, Hydrolyzed Soy Protein, Potassium Sorbate, Sorbic acid

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR SCALP FRESH COMPLEX

Összetétel: Aqua, Hexylene glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Cinnamomum zeylanicum bark extract, Sarcosine, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Xylitol, Magnesium 1 - 2 Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling