LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
LYOR HAIR RICH COMPLEX

LYOR HAIR RICH COMPLEX
Sejtrevitalizáló, vitaminos tápláló, hajnövekedést serkentő kezelés

A termékről röviden:

Fejbőrkozmetikum, amely hatékony megoldást biztosít az előrehaladott hajhullással szemben. Nagy mennyiségű nyomelemet és vitamint tartalmaz, továbbá növényi kivonatokkal és bio-vektorokkal serkenti a hajnövekedést. Amino-vektorai beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe, így segítve a sejtek működését. A növényi kivonatok támogatják a fehérjeképződést és fokozzák a kollagén termelést.

A termék fogyasztói ára: 8 190 Ft

Hajmosást követően töröld meg és fésüld hátra a hajad. Ezt követően, a pipetta segítségével oszlass el 4-5 pipettányi folyadékot a fejbőrön homloktól a tarkó irányába haladva, majd finom masszírozással segítsd az eloszlatást. 5 perc hatóidőt követően szárítható a haj. Másnap ismételd meg a folyamatot száraz hajon. A kezelés minimum időtartama 3 hónap.

Összetétel: Aqua, Propylene glycol, Hexylene glycol, Capryloyl Glycine, Xylitylglucoside, Benzyl alcohol, Xylitylglucoside, Panthenol, Anhydroxylitol, Kigelia Africana Fruit Extract, Creatine, Xylitol, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Dehydroacetic acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Benzoic acid, Magnesium 1 - 2 Aspartate, Zinc Gluconate, Gingko biloba Leaf Extract, Sorbic acid, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Phenoxyethanol, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Tocopherol

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling