LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
LYOR HAIR STRONG COMPLEX FOR MEN

LYOR HAIR STRONG COMPLEX FOR MEN
Hajnövekedést aktiváló/újraindító kezelés

A termékről röviden:

Fejbőrkozmetikum kifejezetten a kopaszodás ellen kifejlesztett komplex kezelés. Megállítja a kóros hajhullást, és újraindítja a hajnövekedést. Meghosszabbítja a hajszálak élettartamát, így a haj erősebb és hosszabb lesz.

A termék fogyasztói ára: 11 390 Ft

Hajmosást követően töröld meg és fésüld hátra a hajad. Ezt követően a pipetta segítségével oszlass el 4-5 pipettányi folyadékot a fejbőrön homloktól a tarkó irányába haladva, majd finom masszírozással segítsd az eloszlatást. 5 perc hatóidőt követően szárítható a haj. Másnap ismételd meg a folyamatot száraz hajon. A kezelés minimum időtartama 3 hónap.

Összetétel: Aqua, Ethanol, Propylene Glycol, Lactic Acid, Pyrrolidinyl Diaminopyrimidine Oxide, Xylitylglucoside, Propylene glycol, Hexylene glycol, Sodium Hydroxide, Capryloyl Glycine, Panthenol, Anhydroxylitol, Kigelia Africana Fruit Extract, Xylitol, Dehydroacetic acid, Magnesium 1 - 2 Aspartate, Zinc Gluconate, Gingko biloba Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Sorbic acid, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Tocopherol, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Phenoxyethanol

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling